Ga naar inhoud

Lint voor Koningsdag

Modiste Pauline

Je hebt haar misschien al vaker voorbij zien komen: Pauline. Ze is modiste in Maastricht en maakt de mooiste hoofddeksels. Voor Koningsdag is ze al maanden bezig om de Maastrichtse dames én heren te voorzien van een bijzonder hoedje. Zij laat zien dat je van het koningsdaglint een prachtig haaraccessoire kan maken! We schreven ook een blog over hoedjes in Maastricht.

Lees het hier
Koningsdaglint Maastricht 2022 Pauline Koningsdaglint Maastricht 2022

Gerald van de Bijenkorf

De Bijenkorf in Maastricht is een plek waar Maastrichtenaren zelf en bezoekers van de stad graag gaan winkelen. De Bijenkorf staat er bekend om graag samen te werken met lokale merken en initiatieven. Gerald is ons vaste contactpersoon als het om mode gaat. Van 't Preuvenemint tot de TEFAF, hebben we het over 'versieren' dan is Gerald je man. Steek het lint simpelweg door je knoopsgat of strik er een chique stropdas van. Door het materiaal wordt het hoe dan ook een frivole en spontane look!

Gerald Derksen lint Gerald Derksen

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *