Ga naar inhoud

Toolkit ondernemers

Wil je graag in 'stijl' berichten delen over Koningsdag? Bijvoorbeeld op je social media kanalen, je website of nieuwsbrief? Vraag dan de handige toolkit bij ons aan. Die staat vol logo's en handige afbeeldingen. Zo stralen we allemaal dezelfde stijl uit! Mail naar info@maastricht-marketing.nl

Brieven vol handige info

Verkeersmaatregelen

Zo’n mooi feest vergt natuurlijk veel voorbereiding, ook rond de route. Om alles mogelijk te maken, zal een deel van de binnenstad van dinsdag 26 april tot en met woensdag 27 april afgesloten zijn voor gemotoriseerd verkeer. In- en uitrijden is dan niet mogelijk. Op het kaartje zie je welke delen worden afgesloten.

Antwoorden voor ondernemers

Als ondernemer in de binnenstad van Maastricht heb je natuurlijk vragen over Koningsdag, en wat dit voor jou betekent. Welke openingstijden mag ik hanteren? Is mijn bedrijf goed bereikbaar op de dag zelf? Deze en meer veelgestelde vragen hebben we alvast voor je op een rij gezet. 

Klik hier
Café Sjiek Maastricht Ballonnen Koningsdag 2022 Vrijthof Struys

Met vlag en wimpel!

Wist je al dat er een heus vlaggenprotocol bestaat? En dat uitgebreid vlaggen inclusief wimpel alleen tijdens Koningsdag is toegestaan? Aanstaande Koningsdag Maastricht mag je dus vlag én wimpel uit de kast halen . Als jouw pand in de binnenstad van Maastricht ligt en je hebt nog geen vlaggenstokhouder, dan mag je bijvoorbeeld zonder vergunning per pand één vlaggenstokhouder voor één vlag (en wimpel) aan de gevel bevestigen. 

Bekijk het vlaggenprotocol
Vlaggen Koningsdag 2022 Vrijthof Monopole Vlaggen Koningsdag 2022 Vrijthof Struys

Nieuwsbrief Koningsdag - Ontvang als eerste het nieuws over Koningsdag 2022

Wil jij als ondernemer ook volledig op de hoogte blijven over Koningsdag Maastricht 2022? WIl je als eerste weten welke route het koningspaar loopt of wat het volledige programma wordt? Laat hieronder dan je gegevens achter en ontvang als eerste al het nieuws over Koningsdag. Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring

 *
 *
 *
 *
 *
naam@bedrijf.nl
 *

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *