Ga naar inhoud

Top 3 hoedjes voor Koningsdag

Petje af

Op 27 april is het zover: de koninklijke familie bezoekt Maastricht. We maken ons al jaren klaar voor deze bijzondere dag. En zoals dat van de Maastrichtse dames wordt verwacht, zullen ze er top uitzien. Hierbij de Top 3 hoedjes door de expert.

Hoedjes Koningsdag 2020 Maastricht Atelier Pauline

Hoedje 2

Deze nude-kleurige hoed is echt voor iedereen weggelegd. Blond, brunette, korte of lange haren. Of je nou beginnend hoeddraagster bent of al een expert: deze hoed is altijd goed. De kleur is toegankelijk en het model niet te lastig. Het maakt je outfit chique, maar is niet meteen over the top! 

Hoedjes Koningsdag 2020 Maastricht Atelier Pauline

Hoedje 3

Dit is onze absolute favoriet. Dit model heeft een bijzonder frappante naam die meteen alles zegt: dit is een fascinator! Een klein hoofddeksel zorgt voor een 'fascinating' effect. Speels, makkelijk te dragen en vooral leuk om te knallen met kleur. Ook al draag je een bescheiden effen outfit, met deze fascinator in aqua blue ben je het stralende middelpunt. 

Hoedjes Koningsdag 2020 Maastricht Atelier Pauline Hoedjes Koningsdag 2020 Maastricht Atelier Pauline

Dresscode: laat jezelf stralen!

Wat Pauline de dames vooral mee wil geven is om trots op zichzelf te zijn. "Durf een hoedje te dragen, durf jezelf te laten zien, je bent prachtig!". Aldus Pauline die de vrouwelijke bezoeker en inwoner van Maastricht toespreekt. Daar sluiten wij ons volledig bij aan. Voor de mannen is er trouwens ook genoeg te vinden in het atelier, maar dat komt vast een volgende keer. Haar atelier is zelfs voor een gezellig gesprek met een Maastrichtse maker een bezoekje waard. Zien we jullie op 27 april shinen met een hoedje? We hopen het! 

Atelier Pauline is gelegen aan de Cortenstraat 1A in Maastricht. 

 

Fotografie: Rowena | Eighty8things
Tekst: Sarah Leonora

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *