Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Vrijmarkt Koningsdag

Maastricht

Op Koningsdag kun je terecht in het Stadspark voor de jaarlijkse vrijmarkt. Overal staan en zitten mensen hun spulletjes te verkopen. En ook de oud-Hollandse spelletjes ontbreken niet.

Contact

Adres:
Stadspark
Stadspark
6211 JW Maastricht
Plan je route
Afstand:

Je weet het vast wel: 27 April vindt koningsdag plaats in Maastricht! De koninklijke familie komt op bezoek, maar ook de jaarlijkse vrijmarkt vindt plaats in het prachtige stadspark van Maastricht.

Overal staan en zitten mensen hun spulletjes te verkopen. En ook de oud-Hollandse spelletjes ontbreken niet. Wil je zelf afscheid nemen van je spullen en er nog iets aan verdienen, dan ben je welkom om een plekje te zoeken in het park. Naast alle kraampjes van particulieren kun je op verschillende plekken iets te eten en drinken kopen en is er livemuziek. De vrijmarkt is gratis toegankelijk en leuk voor alle leeftijden.

Prijzen

  • Gratis

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *